Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Враќање во живот на Jaguar E-type XKE 4,2 coupe

Кликнете на копчето "Сподели" и другите да го прочитаат написот.
  •  
  •  

Видеото го прикажува целокупниот процес на реставрација на моделот Jaguar E-type XKE 4,2 coupe од 1967 година. Буквално враќање во живот на легендарното купе.