Во продажба McLaren за 300 евра

 

 

На пазарот во Велика Британија се појави McLaren со погон на струја и тоа за само 300 евра – електричен автомобил со кој ќе ги изненадите вашите деца.

Станува збор за миниавтомобили на електричен погон со назив McLaren 720S Ride-On.

 

 

Во ексклузивна Papaya Spark боја ќе биде достапен дури кон крајот на тековната 2019 година. Според најавите, ќе биде понуден на пазарите ширум Европа, а во Велика Британија веќе е дефинирана и цената по која ќе се продава. Задоволството вашето дете да вози прекрасен McLaren ќе ве чини 315 фунти.

 

 

 

Забрането е копирање на текстот!