Select Page

Анџелина Џоли се враќа во Maleficent: Mistress of evil

Анџелина Џоли се враќа во Maleficent: Mistress of evil

 

Од моментот кога беше најавено снимањето на продолжението на филмот Maleficent, во кој Анџелина Џоли ја има улогата на едно од најмрачните зла во Дизниевата продукција, интересот на фановите – како на Џоли, така и на приказната – постојано се зголемува.

Продолжението носи наслов Maleficent: Mistress of evil и доволно зборува за мрачната содржина, а првиот трејлер тоа и го потврдува.

Во првиот филм видовме приказна за Заспаната убавица од еден сосема различен аспект, нешто што дотогаш не сме го виделе, а продолжението дополнително ќе го разработи односот на младата принцеза Aurora со злата Maleficent. Гледачите ќе ја дознаат причината за проклетството кое го фрлила Maleficent врз принцезата.

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.