Select Page

Актуелната тојота супра во акција на патека

Актуелната тојота супра во акција на патека

 

Тојота ја стави на тест својата спортска продукциска убавица супра на автомобилска патека во Германија.

Супра ги покажа сите свои квалитети.

Уживајте во видеото.

 

 

 

Наши пријатели

Патување низ времето

Follow Us

Почитувани! Не е дозволено копирање на текстови од Прекрасен свет.